In het hart van de Kaiserstuhl werkt Maximilian Landerer met precisie en passie aan elegante terroirwijnen. De Schwarze Erde is vernoemd naar de diepzwarte vulkanische bodems die hitte vasthouden en de Pinot perfect laten rijpen.De wijn ondergaat open vergisting met schilweking, en rijpt vervolgens 12 maanden in barriques, deels nieuw. Het resultaat is krachtig én verfijnd: zwarte kers, rozenblaadjes, oosterse specerijen, fluweelzachte tannines en een bijna etherische zuiverheid. Pinot met lengte, pit en potentieel.
Deze Grüner van de lössbodems is: lekker strak, knapperig fris en doet vermoeden dat je met een high end Gruner te maken hebt. Verwacht groene appel, een snufje witte peper en die typische ...
Meer over deze wijn
Heel kort door de bocht is orange wine een wijn gemaakt van witte druiven mét schil inweking. Dit gebeurt normaal gesproken juist bij het maken van rode wijnen of rosé wijnen. De wijnen zijn ...
Meer over deze wijn
De druiven van deze wijn groeien aan de voet van de beroemde Singerriedel wijngaard. Op deze zacht glooiende helling met leem- en bodemrotsen en lösslaag voelt de Grüner Veltliner zich ...
Meer over deze wijn
Inhoud: 500 mlEen heerlijke dessertwijn die goed smaakt bij bijvoorbeeld chocolade mousse. Rood fruit en de tonen van de houtlagering. ...
Meer over deze wijn