De familie Symington is bekend geworden door de productie van port. Maar gelukkig maken ze ook een verrassend goede, biologische rode wijn van de portdruiven tinta barroca en touriga ...
Meer over deze wijn
Gemaakt van portdruiven uit de Douro: 90% touriga nacional met 10% touriga franca. Houtgerijpt met zwart en rood fruit. Rozen, peperige tannines en vanille. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Gemaakt door de familie Symington, wereldberoemd geworden door de productie van port. Deze wijn is net als port afkomstig uit de Douro en wordt ook gemaakt van portdruiven. Stevig, donker en ...
Meer over deze wijn
Quinta do Ataíde is een wijndomein in handen van de familie Symington. Het ligt diep landinwaarts ten noorden van de Douro. Van portdruiven maken ze hier tafelwijnen. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Wat is Appassimento eigenlijk? Het is een speciale manier van wijn maken waarbij de druiven pas op het allerlaatste moment worden geplukt. De handgeplukte trossen worden vervolgens gedroogd ...
Meer over deze wijn
Ontdek de zonovergoten charme van deze met goud bekroonde Tempranillo uit Spanje van het prijswinnende Bodegas Fernando Castro. Bacosol combineert het beste van wijngod Bacchus (Baco) en de ...
Meer over deze wijn
Château Le Mayne is kwalitatief naar grote hoogte gebracht door oud-eigenaar Stéphan von Neipperg die ook beroemde Saint-Émilion 1er Grands Crus Classés als Châteaux Canon La Gaffelière en ...
Meer over deze wijn
Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Monbellezio in de Benelux, voorheen Montebello, werd er destijds een speciale Black Label Cuvée geselecteerd van de rijkste druiven van de oogst. ...
Meer over deze wijn