Toscaanse dessertwijn gemaakt van ingedroogde Malvasia-druiven. Hij is krachtig en zoet met de smaak van rozijnen, honing, noten, koffie en karamel. Heerlijk bij desserts of gerijpte kazen. Alcoholpercentage: 16,5%. Inhoud: 50cl.
Zoete Toscaanse wijn afkomstig van Frescobaldi’s Castello Pomino gemaakt van ingedroogde druiven: 75% trebbiano met 25% malvasia bianca. Complex en nootachtig met hazelnoten, gedroogde ...
Meer over deze wijn
Deze vinsanto is een Toscaanse zoete wijn (uit Chianti) gemaakt van ingedroogde trebbiano- en malvasia bianca-druiven. Hij is honingzoet met tonen van sinaasappelzest, geroosterde noten en ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Voor de Amarone worden de druiven ingedroogd. Het geconcentreerde sap levert een krachtige, stoere, droge wijn op. Vol, bitter en rijk van smaak met een hoog alcoholpercentage. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
De Alamos wijnen worden gemaakt door Bodega Catena Zapata. Zij zijn de herontdekkers van de druif malbec, die tegenwoordig de nationale trots is van Argentinië. Je proeft rijpe bramen, ...
Meer over deze wijn