Toscaanse dessertwijn gemaakt van ingedroogde Malvasia-druiven. Hij is krachtig en zoet met de smaak van rozijnen, honing, noten, koffie en karamel. Heerlijk bij desserts of gerijpte kazen. Alcoholpercentage: 16,5%. Inhoud: 50cl.
Zoete Toscaanse wijn afkomstig van Frescobaldi’s Castello Pomino gemaakt van ingedroogde druiven: 75% trebbiano met 25% malvasia bianca. Complex en nootachtig met hazelnoten, gedroogde ...
Meer over deze wijn
Deze vinsanto is een Toscaanse zoete wijn (uit Chianti) gemaakt van ingedroogde trebbiano- en malvasia bianca-druiven. Hij is honingzoet met tonen van sinaasappelzest, geroosterde noten en ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De Amarone van Zuid-Afrika. Gemaakt van ingedroogde pinotage-druiven. Dat levert een beest van een wijn op met maar liefst 16,5% alcohol en nog altijd 15 gram restsuiker per liter. Je proeft ...
Meer over deze wijn