Zoete Toscaanse wijn afkomstig van Frescobaldi’s Castello Pomino gemaakt van ingedroogde druiven: 75% trebbiano met 25% malvasia bianca. Complex en nootachtig met hazelnoten, gedroogde abrikozen en citroenschil. Heerlijk als afsluiter van een goede maaltijd. Traditioneel geserveerd met cantuccini. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 37.5cl.
Toscaanse dessertwijn gemaakt van ingedroogde Malvasia-druiven. Hij is krachtig en zoet met de smaak van rozijnen, honing, noten, koffie en karamel. Heerlijk bij desserts of gerijpte kazen. Alcoholpercentage: 16,5%. Inhoud: 50cl.
Meer over deze wijn
Deze vinsanto is een Toscaanse zoete wijn (uit Chianti) gemaakt van ingedroogde trebbiano- en malvasia bianca-druiven. Hij is honingzoet met tonen van sinaasappelzest, geroosterde noten en ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
18 maanden gerijpt op nieuw en gebruikt eiken. De nieuwe vaten geven de smaak van vanille. Door rijping op gebruikte vaten, behoud je de fruitigheid in deze Rioja. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Voor de Amarone worden de druiven ingedroogd. Het geconcentreerde sap levert een krachtige, stoere, droge wijn op. Vol, bitter en rijk van smaak met een hoog alcoholpercentage. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Luberon is één van de zuidelijkst gelegen appellaties van de Rhône. Het gebied ligt ten zuiden van Ventoux. Een blend van grenache en syrah, een ideale wijn bij de borrel met wat hapjes of ...
Meer over deze wijn