Zoete Toscaanse wijn afkomstig van Frescobaldi’s Castello Pomino gemaakt van ingedroogde druiven: 75% trebbiano met 25% malvasia bianca. Complex en nootachtig met hazelnoten, gedroogde abrikozen en citroenschil. Heerlijk als afsluiter van een goede maaltijd. Traditioneel geserveerd met cantuccini. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 37.5cl.
Toscaanse dessertwijn gemaakt van ingedroogde Malvasia-druiven. Hij is krachtig en zoet met de smaak van rozijnen, honing, noten, koffie en karamel. Heerlijk bij desserts of gerijpte kazen. Alcoholpercentage: 16,5%. Inhoud: 50cl.
Meer over deze wijn
Deze vinsanto is een Toscaanse zoete wijn (uit Chianti) gemaakt van ingedroogde trebbiano- en malvasia bianca-druiven. Hij is honingzoet met tonen van sinaasappelzest, geroosterde noten en ...
Meer over deze wijn
De druif pecorino is vernoemd naar de schapen, die van de rijpe druiven snoepen in de wijngaard. Deze Riporta pecorino is vol van smaak en levendig fris. Lekker bij vitello tonnato. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Collines Rhodaniennes is een IGP uit de noordelijke Rhône, gelegen aan de oostkant van de Rhône, tegenover Condrieu. Deze 100% viognier kan je daarom gerust zien als een baby-Condrieu. ...
Meer over deze wijn
Voor de Amarone worden de druiven ingedroogd. Het geconcentreerde sap levert een krachtige, stoere, droge wijn op. Vol, bitter en rijk van smaak met een hoog alcoholpercentage. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn