De druiven voor deze pinot grigio werden handmatig in september geoogst en ondergingen een vergisting op lage temperaturen voor een goede fruitextractie. De wijn kreeg in 2019 o.a. een gouden medaille tijdens de Challenge International du Vin in Bordeaux.
Mooie, frisse en intense aroma’s van peer, kweepeer, citroenzest, ananas, perzik, onrijpe banaan en natte steen. Een frisse en pittige smaak met fijne zuren, zacht wit fruit en mooie bitters die je doen verlangen naar de volgende slok.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn