Deze wijn is gemaakt van licht ingedroogde druiven. Door de indroging verdampt het vocht waardoor het druivensap meer suikers en aroma's bevat. Het resultaat na vergisting is een ...
Meer over deze wijn
Chianti uit de 'gouden collectie' van Piccini. Gemaakt van de beste sangiovese en cabernet sauvignon druiven uit de streek. Deze Riserva rijpt extra lang op eikenhouten vaten en komt op ...
Meer over deze wijn
Toscaanse wijn gemaakt van sangiovese, merlot, colorino en cabernet sauvignon. Hij krijgt (net als bij Ripasso) een tweede vergisting op een klein percentage ingedroogde druiven. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Houtgerijpte blend van 30% sangiovese, 30% aglianico, 30% cabernet sauvignon en 10% nero d’Avola. De druiven komen uit Toscane, Basilicata, Veneto en Sicilië. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
De wijngaarden liggen aan de Garonne-rivier in Frankrijk en kennen een vergelijkbaar terroir als die van Margaux: de nabijheid van het water tempert het klimaat. Bovendien bevatten de bodems ...
Meer over deze wijn
Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Monbellezio in de Benelux, voorheen Montebello, werd er destijds een speciale Black Label Cuvée geselecteerd van de rijkste druiven van de oogst. ...
Meer over deze wijn
Aglianico, een eeuwenoud inheems druivenras en de trots van de Italiaanse wijnboeren, zeker rondom de zonnige regio's Campanië, Basilicata en Puglia. Geef ze maar eens ongelijk, want ...
Meer over deze wijn
De Nerello Cappuccio druif komt van het Italiaanse eiland Sicilië. Het is een blauw druivenras dat het liefst opgroeit op de rand van de Etna, één van de bekendste vulkanen. Vooral voor rode ...
Meer over deze wijn