Van corvina, rondinella en molinara wordt eerst een fruitige en aromatische wijn gemaakt. Vier maanden later krijgt de wijn een tweede gisting met de most van Amarone. Deze wijn gaat perfect samen met wild. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Het verschil tussen de 'gewone' Ripasso en de Ripasso Superiore van Pagus Bisano is 6 maanden extra houtrijping. De normale Ripasso rijpt namelijk 12 maanden op hout en de Superiore 18 ...
Meer over deze wijn
Diepe robijn rode kleur. Warme geur van wilde bessen, zoethout en bloesem. Een iets zoete aanzet, rijp fruit, koekkruiden en zoethout. Zachte tannine structuur en een zeer lange afdronk. ...
Meer over deze wijn
De Ripassa is het kleine broertje van het vlaggenschip van de streek, de Amarone. Men bedacht dit concept toen door de grote vraag naar Amarone de prijzen van deze wijn de pan uit rezen. ...
Meer over deze wijn
Ripasso betekent ‘opnieuw gepasseerd’. Een Ripasso wordt gemaakt door een Valpolicella wijn twee keer te vergisten en bij de tweede keer door de gedroogde druivenschillen van de Amarone ...
Meer over deze wijn
Portugese natuurwijn die nog heeft nagegist op fles. Vandaar de afsluiting met een kroonkurk en een aangename bubbel. De wijn is ongefilterd en daardoor extra smaakvol en troebel. Hij wordt ...
Meer over deze wijn
De Italiaanse druif primitivo is de held van het zuiden. Hij staat voornamelijk aangeplant in Puglia, de hak van de laars. Hij levert krachtige wijnen op. Deze wijn past perfect bij gourmet, ...
Meer over deze wijn
Mucho Más Black is een blend van tempranillo en syrah druiven van oude stokken. De combinatie zorgt voor extra concentratie in de smaak. Rijk en zwoel van smaak. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Chileense witte blend uit de Valle Central gemaakt van chardonnay, sémillon, muscat en marsanne. Hij is vol en rijk met aroma’s van perzik, druiven en honing. Serveer hem bij gerechten met ...
Meer over deze wijn